Концепція Суспільної Безпеки

матерія, інформація, міра – блог прибічника КСБ в Україні

ШІСТЬ ПРІОРИТЕТІВ УПРАВЛІННЯ

leave a comment »

Версія для завантаження:

https://kobua.files.wordpress.com/2009/08/6-prioritetov-ua.doc

Нам абсолютно зрозуміло, що ті, хто вживають алкоголь та палять кожного дня чи кожного тижня, якщо вони зайняті в державному управлінні та в керівництві приватними підприємствами різного масштабу, – об’єктивно неспроможні як управлінці, тим більше коли  вони намагаються керувати довгочасними  процесами. І в кожній галузі діяльності є критична тривалість процесу, і якщо вона збільшується – вони стають заручниками незрозумілих їм обставин. Але внаслідок того, що вони – управлінці, від результатів діяльності яких залежать життєві обставини та життя багатьох в суспільстві, то всі – «інші» – також стають заручниками обставин, з керуванням яких управлінці не впорались, або самі їх спричинили, внаслідок паління, закоханості у пиво, постійних «серйозних» застіллях, які зіпсували фізіологію їх організмів та біополів. Все це призводить до викривлення або взагалі розриву тих чи інших процесів обробки управлінської важливої інформації в психіці.

МАЙБУТНЄ – ЗА АБСОЛЮТНО ТВЕРЕЗОЮ МОЛОДДЮ!!!

Проти СРСР-СНД ведеться великомасштабна інформаційна війна, або «холодна війна», або війна методами «культурної співпраці» на нашу повну загибель. Будь-яка війна має мету – це захват чужих сировинних, енергетичних, людських, територіальних ресурсів. Наш «розум» втікає за кордон, є навіть спроби продати країну оптом чи в роздріб.

Коли клани світової фінансової мафії (світовий уряд) зрозуміли, що, отримавши відсіч від наших дідів та прадідів у війнах, завоювати та скорити нас засобами «гарячої» війни (танками та літаками) не вийде. Тоді вони застосували агресію нового типу – інформаційну. Агресія виявилась настільки потужною, що СРСР здався без бою, країна розділена на частки, економіка зруйнована, ядерна зброя здана на металобрухт, ми зазнали збитків, які можна порівняти з кількома світовими війнами, населення кожного року зменшується на 0,3 мільйона осіб і більшість навіть не зрозуміла, що насправді відбулось.

Нас запевняють, що ми програли «холодну війну». Це неправда! Так, ми програли ряд важливих битв у цій інформаційній війні, але війна ще не закінчена. Треба зрозуміти, якщо у звичайній війні перемагає той, в кого міцніша зброя і хто краще володіє нею, то у війні інформаційній переможе той, в кого міцніша інформація і хто досконаліше володіє нею.

Така міцна інформація в Україні ІСНУЄ! Вона викладена в Концепції (задумі) Суспільної  Безпеки. Прихильники КСБ є по всій країні, у ближньому та дальньому зарубіжжі – це робітники та селяни, вчителі та лікарі, інженери та вчені, ветерани та молодь, віруючі різних релігійних конфесій; вони – звичайні люди, які не живуть «одним днем», а усвідомлюють свою відповідальність за долю майбутніх поколінь і всього людства. Майбутнє – в єднанні людей на шляху до Людяності.  Ми починаємо наступ усіма фронтами інформаційної війни. Прийшов час дій для кожного!

Для того, щоб відбити агресію, спочатку треба знати, як саме на нас впливають.

ШІСТЬ ПРІОРИТЕТІВ УПРАВЛІННЯ

«Управління» та «протистояння» тісно пов’язані. Якщо поглянути на життя суспільства  (сотні та більше років) можна побачити, що існують засоби впливу на суспільство, свідоме застосування яких дозволить керувати його життям та смертю. Мова йде про пріоритети (рівні важливості) протиборства двох різних систем.

Пріоритетице, якщо говорити мовою військових, різноманітні засоби ведення агресії, війни з метою завоювання людських, природних, енергетичних та інших ресурсів будь-якої країни. Графічно вони зображені на малюнку, тому зробимо тільки деякі пояснення.  Номер рівня (пріоритета) показує силу, яку має ця зброя. 4,5 та 6 пріоритети – це матеріальна зброя, а 1,2 та 3 – інформаційна зброя.

Одна країна може бути завойована іншою силою зброї. Якщо зараз у Києві на перехрестях вулиць поставити патрулі «фріців» в касках з автоматами, тоді всі зрозуміють, що їхня країна окупована. Саме так сприймає звичайна людина поняття «окупація». За допомогою автоматів, танків та літаків ведуться «гарячі» війни. Це зброя 6 пріоритету.

Але коли «давні екстремісти» зрозуміли, що якщо швидко завоювати країну на 6 пріоритеті, то так само швидко можна отримати і відповідь. При цьому є ймовірність загинути самому. Крім того, стало зрозумілим, що раби в країні, яку завоювали, працюють погано, без «ентузіазму». Тому «екстремісти давнини» стали вдосконалювати засоби агресії, не змінюючи при цьому своєї мети: захват ресурсів інших країн.

Так «винайшли» 5 пріоритет: зброя геноциду.  Про цей пріоритет ми вже поговорили. Згадайте, що ви читали про індіанців Америки і зіставте з тим, що відбувається зараз в Україні. З давніх-давен зброя геноциду – алкоголь та наркотики. Сучасні екстремісти здобули в його удосконаленні великих успіхів.

Потім винайшли зброю 4 приорітету – економічну. Вона дає ще більш стійкий результат в часі. З «голки» «вождь» може «зіскочити», а з «запою»-«протверезіти». Може навіть померти від «передозу».

Тоді агресору необхідно готувати наступного «вождя». А так, давши в борг «вождю» сьогодні, а розраховуватись будуть діти та онуки «вождя» ресурсами своєї країни, свого народу. І ніякого кровопролиття! Все досить «культурно». Тому таку агресію називають «культурне співробітництво».

З «голки» зістрибнути можна, але борг віддати неможливо, тому що кредитно-фінансова система «древніми екстремістами» збудована так, що не «зістрибнеш». ЇЇ основою є лихварський відсоток позики. Ця кредитно-фінансова система принципово не дозволяє вийти з залежності, яка застовується до цілих країн та народів у світовому масштабі глобальною сіоно-нацистською мафією.

3 пріоритет – ідеологічний. Для того, щоб народ не розумів, що з ним роблять на 6,5 та 4 пріоритетах «древні екстремісти» створюють різноманітні ідеології. Завдяки їх відбувається обробка свідомості людей, їх зомбування. Ще з давніх часів «екстремісти» пристосували віру людей Богу для своїх інтересів – таким інструментом стали релігії. Потім з’явились «світські ідеології», так само як і «відсутність ідеології» – це також ідеологія. Все це кожен з нас відчуває на собі. Яким чином?  Ось так: «всім треба покаятися за гріхи предків, інакше родину не визволиш … молися і кайся…», «гроші роблять гроші», «вино в невеличкій кількості дуже корисно», «маріхуана не наркотик», «хто палить сигарети «Мальборо» – той ковбой», і т.д і т.п.

Тепер, нарешті, про найвищі пріоритети.

1 пріоритет. Це методологічна інформація, яка дозволяє розрізняти процеси, які відбуваються у всесвіті (в тому числі і суспільстві), бачити «загальний хід речей» та «…робити з цього глибинні припущення, які згодом часто справджуються …». Тобто, якщо говорити мовою військових, «правильно оцінити обстановку та приймати правильні рішення». Зрозуміло, що той, хто цим не володіє, не в змозі «правильно оцінювати» та «правильно приймати рішення».

2 пріоритет – хронологічний, інформація історичного характеру. Той, хто володіє цією інформацією, зможе бачити з позиції 1 пріоритету направленість всіх процесів. В основі нормальної інтелектуальної діяльності є правильне протікання фізіологічних процесів у організмі людини.  Тому фактори, що порушують нормальну функцію і як наслідок світосприйняття, пам’ять, мислення, – повинні бути вилучені.

Тепер ви можете побачити, на якому пріоритеті «працює» той чи інший політик, партія, рух. Звідси можна зробити висновок про те, що можна чекати  від того чи іншого «вождя» та його партії… Чи зможе ця партія перемогти, якщо вона бажає все отримати силою (6 пріоритет) або «економічними» реформами (4 пріоритет), або «духовним відродженням» (3 пріоритет). Відповідь зрозуміла. Той, хто володіє більш високим пріоритетом, рано чи пізно отримає перемогу над тим, хто «працює» на нижчих пріоритетах».

Written by Taras_I_R

25 Серпня, 2009 at 22:36

Залишити коментар